Dorpsstraat 64
7451 BW Holten Vraagprijs: € 521.500,- vrij op naam
verkocht
_302_1636379278
holten-dorpsstraat-64
holten-dorpsstraat-64
holten-dorpsstraat-64
holten-dorpsstraat-64
download brochure
Brochure downloaden
Dorpsstraat 64 - Holten
pagina delen

Omschrijving

Bouwnummer 1, tussenwoning met een kaveloppervlakte van 360 m2: € 521.500,00 v.o.n.

Karakteristiek in een nieuw jasje!

Op een prachtige locatie aan de rand van het vernieuwde dorpscentrum van Holten, maar op loopafstand van het prachtige natuurgebied “de Holterberg” komen deze nog nieuw te bouwen zeer ruime geschakelde stadswoningen. Het geheel is voorzien van een vleugje nostalgie maar gebouwd met de huidige normeren en kwaliteit.
De voordeur wordt bereikt met een bordestrap, dit karakteristieke element kennen we vooral van de klassieke grachtenpanden. Doordat de begane grondvloer is opgetild van het trottoir ontstaat er een extra woonlaag welke is verzonken in de grond en aan de achterzijde precies aansluit op de achtertuin. Deze extra woonruimte leent zich bij uitstek om ingericht te worden als een grote “leefkeuken’ en een prachtige verbinding met de achtertuin heeft. Met deze ingreep ontstaat er tevens een prettige leefsituatie op de begane grond omdat dit peil een beetje hoger ligt dan de Dorpsstraat. Hier komt de extra leefruimte mooi van pas om ingericht te worden werkkamer, speelkamer of separate TV-kamer. De woningen worden aan de achterzijde ontsloten met een nieuw aan te leggen inrit. Hierdoor kan er geparkeerd worden op eigen terrein en ontstaat er een veilige verkeerssituatie.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte met aanliggend de zeer ruime woonkamer met trap naar het souterrain en de eerste verdieping.
Aangekomen in het souterrain met z’n vele mogelijkheden is de indeling als volgt, zeer ruime leefkeuken met openslaande deuren naar het nog aan te leggen terras, werkkamer en technische ruimte.

1e verdieping:
De eerste verdieping is voorzien van drie riante slaapkamers en een ruime badkamer

2e verdieping:
Bereikbaar met een vlizotrap.

Bijzonderheden:
Alle woonlagen voorzien van vloerverwarming;
De woningen worden conform EPC-berekening voorzien van zonnepanelen;
Netto stelpost voor sanitair bedraagt € 5000,00;
De woning is voorzien van een warmtepomp;
Volledige isolatie;

In afwijking op de verkoopbrochure wordt de woning gebouwd onder bouwgarant.

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 179 m2
  • Perceeloppervlakte: 360 m2
  • Inhoud: 732 m3
  • Bouwjaar: 2022
  • Aantal kamers: 6
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: