Gaardenstraat 0
Holten Prijs vanaf: € 255.000,- vrij op naam
_1431_1525432526
holten-gaardenstraat-ong
holten-gaardenstraat-ong
holten-gaardenstraat-ong
holten-gaardenstraat-ong
download brochure
Brochure downloaden
Gaardenstraat 0 - Holten
pagina delen

Omschrijving

“Plan Juriënshof”

Aan de Gaardenstraat in Holten, op de prachtige locatie van het voormalige groenekruis gebouw, vlakbij het centrum en alle benodigde voorzieningen, wordt een plan van negen (9) levensloopbestendige woningen ontwikkeld. De woningen zijn daardoor ook zeer geschikt voor senioren.
Het plan draagt de naam “Juriënshof” en deze naam is voortgekomen uit het feit dat de grond, na schenking, vroeger eigendom is geweest van het St. Juriëns Gasthuis te Deventer.
Het plan bestaat uit zes (6) geschakelde woningen waarvan vier (4) ook verblijfsruimten op de verdieping kennen. Ook de twee (2) half vrijstaande woningen hebben verblijfsruimten op de verdieping. Natuurlijk geldt dat ook voor de vrijstaande woning.
De woningen kennen een warme uitstraling met een eigentijdse architectuur. Natuurlijk is er sprake van het gebruik van duurzame materialen waaronder het gebruik van zonnepanelen. Het plan is ontworpen door Weghorst Architectuur in Wierden, wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Bramer Projectontwikkeling B.V. uit Vriezenveen
  • Perceeloppervlakte: v.a. 169
  • Bouwjaar: 2018
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: