Dijkmanstraat ong
7435 PW Okkenbroek Koopsom: € 445.000,- vrij op naam
verkocht
_6397_1613657499
okkenbroek-dijkmanstraat-ong-2
okkenbroek-dijkmanstraat-ong-2
okkenbroek-dijkmanstraat-ong-2
okkenbroek-dijkmanstraat-ong-2
download brochure
Brochure downloaden
Dijkmanstraat ong - Okkenbroek
pagina delen

Omschrijving

Droomt u ervan om eens anders te wonen dan een ander, dan is dit voor u de uitgelezen kans. Deze nog nieuw te bouwen splitlevelwoning is geheel naar eigen smaak en wens in te richten en af te werken. Deze unieke woning staat op een perceeloppervlak van ca 457m2. Op een prachtige locatie in het landelijke Okkenbroek met uitzicht over de uitgestrekte landerijen.

Indeling:
We beginnen de rondleiding in het souterrain, hier bevindt zich de ruime master bedroom met badkamer on suite, via de hal is tevens de ruimte bereikbaar waar zich de opstelplaats voor de technische installaties bevindt. Vanuit de kelder lopen wij via de trap naar de begane grond en belanden in de entree waar u toegang hebt tot de toiletruimte met zwevend toilet, fonteintje en de meterkast. De ruime leefkeuken biedt u de mogelijkheid om de keukenindeling nog geheel naar eigen smaak in te richten en samen te stellen. Via de keuken is er tevens toegang tot de riante achtertuin tuin die u geheel naar eigen inzicht kunt aanplanten. Wij nemen u graag mee naar de woonkamer, deze zit op de eerste verdieping en heeft aan de voorkant een prachtig balkon wat uitzicht heeft op de landerijen van Okkenbroek.
Op de 2e verdieping is er toegang via de overloop tot twee slaapkamers en separate doucheruimte.

Bijzonderheden:
De woning is volledig geïsoleerd en voldoet aan de laatste bouwnormen.

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De perspectieftekeningen zijn een impressie van hoe de woningen er straks uit gaan zien (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend).
  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: ca 457 m2
  • Inhoud: 506 m3
  • Bouwjaar: 2021
  • Aantal kamers: 7
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: