Grotestraat NIEUWBOUW
7607 CB Almelo Koopsom: € 265.500,- vrij op naam
verkocht
_4537_1643094947
almelo-grotestraat-ong
almelo-grotestraat-ong
almelo-grotestraat-ong
almelo-grotestraat-ong
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

In het centrum van Almelo wordt door Tijdhof Hobema aannemers BV onder architectuur van Architecten Plus een appartementencomplex met 12 energiezuinige appartementen gerealiseerd.
De winkels met een gevarieerd aanbod en de centrumvoorzieningen bevinden zich op loopafstand. Culturele aangelegenheden in Almelo zijn onder meer het Theaterhotel, Preston Palace en Theater Hof 88.
Daarnaast vinden er in Almelo ruim 160 evenementen per jaar plaats waardoor er voor iedereen altijd wat te doen is. Almelo, een stad met veel gezichten en een stad met karakter. Een tikkeltje eigenzinnig, gesierd met de Twentse nuchterheid en zeer gastvrij. Almelo is een bijzondere mengeling van oud en nieuw.

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats waarvan een negental in de parkeerkelder onder het complex, een drietal parkeerplaatsen bevinden zich op straatniveau.

De parkeerkelder is toegankelijk door middel van een elektrisch op afstand te bedienen automatische schuifpoort. Tevens is er een ruimte ingericht als centrale fietsenberging met automatisch sluitende deuren.

Daarnaast beschikt ieder appartement over een individuele warmtepomp en voor elk appartement is er een voorbereiding van een aansluiting voor het opladen van een elektrische auto.

Het complex is voorzien van een centrale hoofdlift die het bereik heeft vanuit de parkeerkelder tot aan de 4e verdieping. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw een buitenlift naast de centrale hoofdtrap.

De appartementen worden behangklaar en inclusief sanitair opgeleverd.

Een keuken dient u zelf nog aan te schaffen.

Er zijn diverse types appartementen waarvan een tweetal maisonnettes, bestaande uit 2 verdiepingen of appartementen met een tweetal balkons met uitzicht op de voor- en achterzijde.

Start van de bouw is medio april 2022.

Hieronder een beschrijving van ieder appartement.

Appartement 1: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 79m² groot en bevindt zich op de begane grond. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken, schuifpui naar het terras, berging met warmtepomp en opstelplaats voor de wasmachine en droger, 2 slaapkamers, vrijdragend wandcloset, badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich buiten op het achtergelegen terrein. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.
VON-prijs: € 299.500,00

Appartement 2: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 69m² groot en bevindt zich op de begane grond. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en een loggia die uitzicht biedt op de levendige winkelstraat, berging met warmte pomp, en aansluiting voor de wasmachine en droger, 2 slaapkamers, vrijdragend toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.
VON-prijs: € 285.000,00

Appartement 3: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 79 m² groot en bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u via 1 slaapkamer naar het 2e terras kunt met uitzicht op de levendige winkelstraat, vrijdragend toilet en badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 345.500,00

Appartement 4:
Dit 2 kamerappartement is circa 61 m² groot en bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken, (loggia die u uitzicht biedt op de gezellige winkelstraat (Optioneel). Verder beschikt dit appartement over een berging met warmtepomp en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 1 slaapkamer, vrijdragend toilet, badkamer met inloopdouche en wastafel. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Verder is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond en eigen buiten berging.
VON-prijs: € 279.500,00

Optioneel:
De optie binnen loggia bedraagt € 10.550,= incl. btw, de v.o.n. wordt dan € 290.050,00

Appartement 5: VERKOCHT
Deze maisonnette woning is 63 m² groot en bevindt zich op de 1e verdieping van het appartementencomplex. Deze woning heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. Via de woonkamer met schuifpui heeft u toegang tot het terras dat aan de achterzijde van het complex is gesitueerd. In de hal bevindt zich de toilet ruimte, berging met warmtepomp en aansluiting voor wasmachine en droger. Aansluitend kunt u via de trap naar de bovengelegen verdieping waar zich de ruime slaapkamer, badkamer met doucheruimte en wastafel bevinden. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich buiten op het achtergelegen terrein. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs : € 265.500,00

Appartement 6: VERKOCHT
Deze maisonnette woning is 63 m² groot en bevindt zich op de 3e verdieping van het appartementencomplex. Deze woning heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. Via de woonkamer met schuifpui heeft u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex is gesitueerd. In het keukengedeelte bevindt zich de ruime berging met warmtepomp en aansluiting voor wasmachine en droger. In de woonkamer treft u de trap aan die u naar de ondergelegen verdieping brengt waar zich de ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en wastafel bevinden. Via de slaapkamer bereikt u tevens het 2e terras dat zich ook aan de achterzijde van het complex bevindt. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich buiten op het achtergelegen terrein. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs € 295.500,00

Optioneel:
- ruime badkamer inclusief toilet op 3e verdieping
- grote bergruimte nabij keuken op 3e verdieping
- vergrote hal / entree op de 3e verdieping
- een 2e kamer op de 2e verdieping voorzien van schuifdeur
- een 3e toilet op de 2e verdieping
- een hoofdslaapkamer met schuifdeur.

Vraag ons om de tekening!
VON-prijs € 299.500,00 t/m 23-12-2021

Appartement 7: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 79 m² groot en bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u via 1 slaapkamer naar het 2e terras kunt met uitzicht op de levendige winkelstraat, vrijdragend toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 345.500,00

Appartement 8: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 69 m² groot en bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en loggia die u uitzicht biedt op de gezellige winkelstraat. Verder beschikt dit appartement over een berging met warmtepomp en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u vanaf de slaapkamer gelegen aan de voorzijde ook toegang heeft naar de loggia, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Verder is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 279.500,00

Appartement 9: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 79 m² groot en bevindt zich op de 3e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 Slaapkamers waarvan u via 1 slaapkamer naar het 2e terras kunt met uitzicht op de levendige winkelstraat, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 345.500,00

Appartement 10: VERKOCHT
Dit 3 kamerappartement is 69 m² groot en bevindt zich op de 3e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en een loggia die u uitzicht bied op de gezellige winkelstraat. Verder beschikt dit appartement over een berging met warmtepomp en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 Slaapkamers waarvan u vanaf de slaapkamer aan de voorzijde ook toegang heeft naar de loggia, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Verder is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 279.500,00

Appartement 11: VERKOCHT
Dit 2 kamerappartement is 71 m² groot en bevindt zich op de 4e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het dakterras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmte pomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers slaapkamer met uitzicht op de levendige winkelstraat, toilet, en badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Dit appartement heeft in de kelder van het appartementencomplex een eigen berging.
VON-prijs € 379.500,00


Appartement 12: VERKOCHT
Dit 3 kamer appartement is 88 m² groot en bevindt zich op de 4e verdieping. Via de hal bereikt u de zeer ruime woonkamer met dakkapel en in het midden de open keuken waardoor er een woonkamer en eetkamer ontstaat. Via een schuifpui bereikt u het dakterras van maar liefst 18 m². Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Dit appartement heeft in de kelder van het appartementencomplex een eigen berging.
VON-prijs € 415.000,00

de v.o.n. prijzen zijn geldig t/m 31-01-2022
  • Woonoppervlakte: va 63 m2
  • Inhoud: va 166 m3
  • Bouwjaar: 2022
  • Aantal kamers: 3
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: