Jurriënshof 1
7451 BP Holten Vraagprijs: € 487.500,- kosten koper
nieuw
_1120_1717750643
holten-jurrianshof-1
holten-jurrianshof-1
holten-jurrianshof-1
holten-jurrianshof-1
virtuele tour download brochure
Brochure downloaden
Jurriënshof 1 - Holten
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

Charmante hoekwoning Jurrienshof 1 te Holten

In de wijk de Gaarden bevindt zich dit prachtige woonhuis aan het Jurrienshof 1, Holten en gebouwd in 2019. De ideale bestemming voor kopers die op zoek zijn naar een comfortabele en levensloopbestendige woning.

Ruimte en Comfort
Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor er voldoende ruimte is om gasten te ontvangen of simpelweg te genieten van een luxueuze leefomgeving. De carport op het achtergelegen terrein biedt gemakkelijke parkeergelegenheid.

Levensloopbestendigheid
Deze woning is speciaal ontworpen met het oog op levensloopbestendigheid. Met slaapkamer en badkamer op de begane grond, hoef je je nooit zorgen te maken over trappen of ongemakken.

Tuin
Omsloten door een charmante tuin biedt deze woning een oase van rust in de drukte van alledag. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Omgeving
De ligging van deze woning is ideaal voor kopers die houden van rust en natuur, ook het bruisende centrum is op loopafstand. Holten staat bekend om zijn prachtige omgeving en biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten.

Conclusie
Ben je op zoek naar een comfortabel en levensloopbestendig thuis in een sfeervolle omgeving? Dan is Jurrienshof 1 in Holten precies wat je zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 6 zonnepanelen
- Woonkamer voorzien van elektrische bedienbare screens
- Volledige woning voorzien van vloerverwarming
- Houtenschuur voor fietsen e.d.
- Kavel 163m2
- Woonoppervlakte 107m2

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 163 m2
  • Inhoud: 415 m3
  • Bouwjaar: 2019
  • Aantal kamers: 6
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: