Mossinkserf 11
7451XD Holten Vraagprijs: € 329.000,- kosten koper
verkocht
_4675_1712241466
holten-mossinkserf-11
holten-mossinkserf-11
holten-mossinkserf-11
holten-mossinkserf-11
virtuele tour download brochure
Brochure downloaden
Mossinkserf 11 - Holten
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

Grijp nu je kans op het perfecte startershuis in de kindvriendelijke woonwijk van Mossinkserf 11, gelegen in het charmante Holten. Deze tussenwoning uit 1984 straalt warmte en gezelligheid uit. Ideaal voor iedereen die een knusse plek zoekt om thuis te komen.

De Ideale Starterswoning
Met zijn sfeervolle uitstraling en praktische indeling is dit woonhuis de ideale keuze voor startende huiseigenaren. De woning biedt voldoende ruimte en comfort voor gezinnen om zich te settelen en herinneringen te maken.

Kindvriendelijke Omgeving
De ligging in een hofje maakt deze woning perfect voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen veilig buiten spelen terwijl jij geniet van een moment van rust in je eigen stukje paradijs.

Duurzaam Wonen
Met 8 zonnepanelen op het dak en energielabel A draag je niet alleen bij aan een schonere wereld, maar bespaar je ook nog eens op je energierekening. Laat de zon maar schijnen over jouw nieuwe thuis!

Buitenleven in Eigen Tuin
De achtertuin met berging biedt de perfecte plek om van de frisse buitenlucht te genieten. Creëer je eigen groene oase en geniet van gezellige barbecues met vrienden en familie.

Ontdek Holten
Holten, een pittoresk dorp met een levendige gemeenschap, biedt een scala aan voorzieningen en activiteiten. Van prachtige natuurgebieden tot gezellige winkels en restaurants. In Holten is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Maak van Mossinkserf 11 Jouw Nieuwe Thuis
Dit huis kent talloze mogelijkheden om het tot jouw perfecte stekje te maken. Met een perceeloppervlakte van 165 m2 en een gunstige ligging, is dit de plek waar jouw woondromen werkelijkheid worden.

Wacht niet langer en ontdek de charme van Mossinkserf 11. Een unieke kans om een prachtig stukje Holten jouw thuis te noemen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en maak van dit huis jouw nieuwe begin!

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 114 m2
  • Perceeloppervlakte: 165 m2
  • Inhoud: 404 m3
  • Bouwjaar: 1984
  • Aantal kamers: 6
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: