Mossinkserf 15
7451 XD Holten Vraagprijs: € 459.000,- kosten koper
_8949_1706604502
holten-mossinkserf-15
holten-mossinkserf-15
holten-mossinkserf-15
holten-mossinkserf-15
virtuele tour download brochure
Brochure downloaden
Mossinkserf 15 - Holten
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

Deze hoekwoning uit 1984 is perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en ruimte. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 460 m2 en een riante achtertuin, biedt deze woning genoeg mogelijkheden voor ontspanning en plezier.

Modern en luxe

De woning is helemaal klaar voor de toekomst dankzij de 33 zonnepanelen. Niet alleen draagt dit bij aan duurzaamheid, maar het zorgt ook voor lagere energiekosten. Daarnaast zijn de keuken (2022), badkamer en toilet vernieuwd in 2023, waardoor je kunt genieten van modern comfort en stijlvolle afwerkingen. De uitbouw uitgevoerd in 2022 zorgt voor extra leefruimte, waardoor je alle ruimte hebt om te leven en te groeien.

Ruimte voor het hele gezin

Deze eengezinswoning biedt meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Met verschillende slaapkamers kun je iedereen een eigen plekje geven. Daarnaast is er een ruime schuur aanwezig waar je al je spullen kunt opbergen. Of je nu wilt werken, studeren, spelen of relaxen, er is altijd wel een plekje te vinden in deze woning.

Kindvriendelijke wijk

Het geheel is gelegen in een kindvriendelijke wijk, hier kunnen kinderen veilig buitenspelen en genieten van de groene omgeving. De nabijheid van scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen. Bovendien zijn er diverse winkels en supermarkten in de buurt, waardoor je altijd binnen handbereik hebt wat je nodig hebt.

Mossinkserf 15: een plek om thuis te komen

Deze luxe eengezinswoning aan het Mossinkserf 15 biedt alles wat je zoekt als gezin. De combinatie van duurzaamheid, moderniteit en ruimte zorgt ervoor dat je hier jarenlang comfortabel kunt wonen. Kom snel een kijkje nemen en ontdek zelf de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Je bent van harte welkom!

Bijzonderheden:
De woning is gemakkelijk levensloopbestendig te maken
33 zonnepanelen
Vernieuwde keuken, Electra begane grond, badkamer, toilet, uitbouw en traprenovatie 2023
Rolluiken achterste slaapkamers
Ketel: Atag, bouwjaar 2010
Riante volledig geïsoleerde garage met toilet, keukenblok en verwarming
Woonoppervlakte: 134 m2
Inhoud 552 m3

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 134 m2
  • Perceeloppervlakte: 460 m2
  • Inhoud: 552 m3
  • Bouwjaar: 1984
  • Aantal kamers: 6
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: