Mr. G. Vixseboxsestraat 5
7451 GV Holten Vraagprijs: € 449.000,- kosten koper
nieuw
_9371_1717677642
holten-mr-g-vixseboxsestraat-5
holten-mr-g-vixseboxsestraat-5
holten-mr-g-vixseboxsestraat-5
holten-mr-g-vixseboxsestraat-5
virtuele tour download brochure
Brochure downloaden
Mr. G. Vixseboxsestraat 5 - Holten
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

Mooie Vrijstaande Woning met Garage en Schuur te Koop in Holten

Welkom in woonwijk "de Kol" van het pittoreske Holten, waar dit keurig onderhouden vrijstaande woonhuis op u wacht. Gelegen aan de Mr. G. Vixseboxsestraat 5, biedt deze woning met maar liefst 4 slaapkamers en royale kavel een ideale plek voor jonge gezinnen om zich te vestigen.

Ruimte en Comfort
De woning omarmt elegantie met zijn ruime perceeloppervlakte van 347 m2. Met een tuin rondom geniet u van privacy en groen om uw gezinsavonturen te beleven. De ruime garage en geïsoleerde hobbyruimte bieden voldoende klus en opslag ruimte voor al uw behoeften en meer.

Ideaal voor Jonge Gezinnen
Ontdek de charme van een modern gezinsleven in deze woning. Met vier slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken of samen te zijn in de gezellige woonruimtes.

De Perfecte Balans tussen Dorp en Natuur
In Holten vindt u de perfecte balans tussen dorpse voorzieningen en natuurlijke schoonheid. Geniet van de rustige omgeving en profiteer tegelijkertijd van alle gemakken van het moderne leven.

Nabijheid en Bereikbaarheid
Gelegen in de woonwijk 'de Kol', bent u gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden. Tevens biedt de nabijheid van uitvalswegen u optimale bereikbaarheid naar omliggende steden en dorpen.

Dit fijne vrijstaande woonhuis in Holten is klaar om uw gezin te verwelkomen, maak vandaag nog een afspraak om deze unieke kans niet te missen.

Bijzonderheden:
Cv-ketel 2021
Energielabel E
Woonoppervlakte: 80 m2
Garage 32 m2
Inhoud 357 m3
Geïsoleerde hobbyruimte

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 80 m2
  • Perceeloppervlakte: 347 m2
  • Inhoud: 357 m3
  • Bouwjaar: 1966
  • Aantal kamers: 6
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: