Schoolstraat 12
7451 EV Holten Vraagprijs: € 515.000,- kosten koper
_6834_1714484132
holten-schoolstraat-12
holten-schoolstraat-12
holten-schoolstraat-12
holten-schoolstraat-12
virtuele tour download brochure
Brochure downloaden
Schoolstraat 12 - Holten
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

Levensloopbestendige Eengezinswoning met 18 Zonnepanelen en Twee Eigen Parkeerplaatsen (met mogelijke laadvoorziening) in Holten

Welkom bij deze prachtige eengezinswoning aan de Schoolstraat 12 in Holten! Deze voormalige zorgwoning heeft een complete metamorfose ondergaan (met gedeeltelijke nieuwbouw) tussen 2022-2024.

Bent u op zoek naar een comfortabele en duurzame eengezinswoning? Dan is deze ruime en luxe woning precies wat u zoekt! De woning heeft veel te bieden, waaronder twee badkamers, twee parkeerplaatsen, 5 (slaap-)kamers, een opbergzolder, energielabel A, 18 zonnepanelen voor een milieuvriendelijke energievoorziening en maar liefst 143 (!) vierkante meter woonoppervlakte.

Deze instapklare woning is voorzien van moderne gemakken, zoals vloerverwarming door het gehele huis, twee luxe badkamers met dubbele wastafels, inloopdouche en toilet. Door één van de twee badkamers op de begane grond te positioneren gezamenlijk met een extra slaapkamer (of speelkamer/kantoor), zorgt dit voor comfortabel en veilig wonen in elke levensfase.

Met vier slaapkamers en één badkamer op de eerste verdieping biedt deze woning veel ruimte voor gezinnen of thuiswerkers die behoefte hebben aan extra kamers. Buiten kunt u volop genieten van een perceel van circa 307 m2, waar u naar hartenlust kunt ontspannen of tuinieren. Een berging is in de tuin aangebracht waar u uw tuingereedschap of fiets in op kunt opslaan.

De ligging is werkelijk uniek te noemen door het rustige hofje waaraan de woningen zich bevinden en tegelijkertijd het levendige centrum van Holten op een steenworp afstand te hebben. Hierdoor heb je het beste van beide werelden: de rust en privacy van het grote eigen terrein waaraan deze woning ligt, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik.

Standaard zijn er ook twee eigen parkeerplaatsen bij de woning, zo ben je als toekomstige bewoner altijd verzekerd van een laadmogelijkheid, mocht je besluiten over te stappen op elektrisch rijden of deze beslissing al genomen hebben.

Deze prachtige (levensloopbestendige) woning is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar comfort en moderne luxe.

Bijzonderheden:

- Energielabel A
- Centrum ligging
- Natuur en wandelgebied op korte loopafstand
- 18 zonnepanelen
- Duurzaam
- Gelegen aan hofje
- Eigen berging
- Twee eigen parkeerplaatsen met laadmogelijkheid
- Zeer ruime opbergzolder
- Vrije keuze in positionering keuken
- OPTIONEEL: De keuken, vloer en wandafwerking kunnen tegen meerprijs worden uitgekozen door de koper. De woning zal dan met de oplevering volledig instapklaar zijn!
- Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend Verkoper behoudt zich het recht van gunning
- De kaveloppervlakte betreft een “circa” maat, de definitieve oppervlakte volgt na splitsing van het perceel door het Kadaster
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk

Mis deze kans niet! Deze woning aan de Schoolstraat 12 in Holten is een unieke kans om comfortabel en duurzaam te wonen in een prachtig onderhouden eengezinswoning. Van de 6 woningen binnen het project zijn er reeds 4 verkocht, mis deze kans daarom niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 143 m2
  • Perceeloppervlakte: ca. 307 m2
  • Inhoud: 540 m3
  • Bouwjaar: 1990
  • Aantal kamers: 8
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: