Schoolstraat 14
7451 EV Holten Vraagprijs: € 469.000,- kosten koper
_2255_1714484548
holten-schoolstraat-14
holten-schoolstraat-14
holten-schoolstraat-14
holten-schoolstraat-14
virtuele tour download brochure
Brochure downloaden
Schoolstraat 14 - Holten
plattegrond
pagina delen

Omschrijving

De droom van velen: een prachtige (levensloopbestendige) eengezinswoning aan de Schoolstraat 14! Dit woonhuis heeft alles wat je maar kunt wensen en meer. Ontdek de luxe van 18 zonnepanelen, een Kone lift en een complete renovatie met gedeeltelijke nieuwbouw die dit huis naar een hoger niveau tillen.

Betreed deze woning en laat je verrassen door de ruimte en lichtinval. Met een perceeloppervlakte van ca. 222 m2 biedt deze woning alle mogelijkheden om jouw ideale thuis te creëren. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om samen te komen met familie en vrienden of juist behoefte hebt aan rust en ontspanning, hier vind je het allemaal. Tevens biedt de volwaardige liftinstallatie een zeer unieke kans om lang thuis te kunnen blijven wonen door toegang te creëren (al dan niet met een rolstoel of rollator) naar de 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping.

De 18 zonnepanelen in combinatie met het vloerverwarmingssysteem dat zowel op de begane grond als eerste verdieping is aangebracht, zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor lagere energiekosten en gegarandeerd comfort in elk seizoen.

De Schoolstraat 14 is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een unieke woonsituatie. De centrale ligging biedt tal van mogelijkheden en voorzieningen in de directe omgeving. Wonen in deze eengezinswoning betekent genieten van alle gemakken en luxe die het moderne leven te bieden heef: voor nu en voor later!

Wacht niet langer en maak van deze woning jouw nieuwe thuis! Droom, durf, en kom langs om de Schoolstraat 14 met eigen ogen te bewonderen. Dit is de plek waar jouw woongeluk begint.

Standaard is er ook een eigen parkeerplaats bij de woning, zo ben je als toekomstige bewoner altijd verzekerd van een laadmogelijkheid wanneer u overstapt op elektrisch rijden.

Bijzonderheden:
- Energielabel A+
- Centrum ligging
- Natuur en wandelgebied op korte loopafstand
- 18 zonnepanelen
- Duurzaam
- Gelegen aan hofje
- Eigen berging
- Eigen parkeerplaats met laadmogelijkheid
- Zeer ruime opbergzolder
- OPTIONEEL: De keuken, vloer en wandafwerking kunnen tegen meerprijs worden uitgekozen door de koper. De woning zal dan met de oplevering volledig instapklaar zijn!
- Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend Verkoper behoudt zich het recht van gunning
- De kaveloppervlakte betreft een “circa” maat, de definitieve oppervlakte volgt na splitsing van het perceel door het Kadaster
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk

Mis deze kans niet! Deze woning aan de Schoolstraat 14 in Holten is een unieke kans om comfortabel en duurzaam te wonen in een prachtig onderhouden eengezinswoning. Van de 6 woningen binnen het project zijn er reeds 4 verkocht, mis deze kans daarom niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Perceeloppervlakte: ca. 222 m2
  • Inhoud: 452 m3
  • Bouwjaar: 1990
  • Aantal kamers: 5
  • Heeft u een vraag?

    Terugbellen?

    Vraag een bezichtiging aan: