Over ons

Bulsink Makelaars is een vertrouwd gezicht in Holten en omgeving. Al sinds 1999 begeeft Wim Bulsink zich op de woningmarkt in Holten en omgeving, waarvan sinds 2014 met zijn gelijknamige kantoor Bulsink Makelaars. Wim, een rasechte Holtenaar, kent Holten en omgeving als geen ander. Hij heeft een breed netwerk en is op diverse fronten actief binnen de Holtense samenleving. Hij weet wat er speelt en kan snel schakelen om zo verkoper en koper samen te brengen.

Wat kunnen wij voor u doen
U kunt bij ons terecht voor advies en bemiddeling bij de verkoop, aankoop en verhuur van een woning, recreatiewoning of bedrijfsmatig vastgoedobject. Ook verzorgen wij woningtaxaties waaronder gevalideerde taxatierapporten (NWWI of Taxateurs Unie) bij aanvraag van een financiering.

Persoonlijk en oprecht
Dat doen we op een vakkundige en tegelijkertijd persoonlijke manier, gecombineerd met onze Holtense nuchterheid. Wij nemen graag de tijd voor u. Een huis kopen of verkopen is een beslissing die bepalend kan zijn voor de rest van uw leven. Wij denken met u mee en geven u oprecht advies. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze maakt waar u niet alleen nu, maar ook jaren later nog met een goed gevoel op terug kunt kijken.

VBO Makelaar
Bulsink Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar, een deskundige organisatie die ons informeert over actualiteiten en juridische zaken zodat onze dienstverlening altijd voldoet aan de geldende normen. Als makelaar aangesloten bij VBO plaatsen wij ons woningaanbod op Funda. Zo wordt uw woning altijd gevonden door de juiste woningzoekenden.

Vakkundig
Wij volgen vanzelfsprekend de woningmarkt op de voet en kennen de regio als geen ander. Daarbij worden wij ondersteund door VBO Makelaar en volgen wij bijscholing op diverse kennisgebieden voor het continueren van onze certificeringen. Wij zijn ingeschreven in de registers van VastgoedCert en NRVT en zijn daarmee bevoegd tot het verrichten van werkzaamheden op het gebied van bemiddeling bij onroerend goed en het verrichten van taxaties.

Flexibel en snel
Soms komt er een kans voorbij die het noodzakelijk maakt om snel te handelen. Schroomt u niet om ons te bellen, want wij kunnen snel, flexibel en adequaat handelen.

No nonsens
Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Wij houden van no nonsens. Met onze Holtense nuchterheid slaan we graag samen met u de handen ineen. We zorgen ervoor dat we het zakelijk steengoed voor u regelen, op een plezierige manier. Een huis verkopen of kopen is best leuk!

Wilt u persoonlijk kennismaken? Leuk!
Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of loop bij ons binnen aan de Larenseweg 12 in Holten.

Heeft u een vraag?

Terugbellen?

Stuur ons een email