Let op GRATIS WAARDEBEPALING meer info

Over ons

Bulsink Makelaars is een vertrouwd gezicht in Holten en omgeving. Wim Bulsink werkt al sinds 1999 in de woningbranche, en sinds 2014 doet hij dit vanuit zijn eigen kantoor. In mei 2018 sloot ook zijn zoon Nick Bulsink zich aan bij het kantoor. Wim en Nick zijn allebei rasechte Holtenaren; ze kennen deze omgeving als geen ander. Ze hebben een breed netwerk en ze zijn op diverse fronten actief binnen de Holtense samenleving. Hierdoor weten ze wat er speelt en kunnen ze snel schakelen om verkoper en koper samen te brengen.

Vakkundig, flexibel en snel
Drie kernwoorden die passen bij onze organisatie. Wilt u advies en bemiddeling bij de verkoop, aankoop of verhuur van uw woning, recreatiewoning of bedrijfsmatig vastgoedobject? Dan helpen wij u graag. Wij verzorgen ook woningtaxaties bij aanvraag van een financiering, waaronder een gevalideerd taxatierapporten van NWWI. Hierbij volgen we de woningmarkt op de voet en kennen wij de regio als geen ander. Soms komt er een kans voorbij en is het noodzakelijk om snel te handelen. Dan staan wij snel, flexibel en adequaat voor u klaar.

We zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar en we volgen bijscholing binnen verschillende kennisgebieden voor het voortzetten van onze certificeringen en om te voldoen aan de geldende normen. Als aangesloten VBO makelaar plaatsen wij ons woningaanbod op Bulsinkmakelaars.nl, Vbo.nl en Funda; zo wordt uw woning altijd gevonden door de juiste woningzoekenden.

Bulsink Makelaars is ook ingeschreven in de registers van VastgoedCert en NRVT. Daarmee zijn we bevoegd om taxaties te doen en om werkzaamheden te verrichten op het gebied van bemiddeling bij onroerend goed.

Thuiskomen
We doen ons werk vakkundig en tegelijkertijd op een persoonlijke manier. De Holtense nuchterheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen graag de tijd voor u. Een huis kopen of verkopen is een beslissing die bepalend kan zijn voor de rest van uw leven. Daarin denken we met u mee en geven u oprecht advies. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze maakt waar u niet alleen nu, maar ook jaren later nog met een goed gevoel op terugkijkt.

No nonsens, daar houden we van. Wij vinden het fijn als u zich thuis voelt bij ons. U wordt ontzorgd en wij zorgen ervoor dat alles steengoed geregeld is.

Wilt u persoonlijk kennismaken?
Goed om te horen! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of loop bij ons binnen aan de Larenseweg 12 in Holten.

Heeft u een vraag?

Terugbellen?

Stuur ons een email